Skip to main content

OM OSS


Vi är specialister på digital tillväxt som hjälper ambitiösa företag som ditt att tänja på gränser för att få effekt.


Genom att använda bästa praxis för digitala marknadsföringstekniker och datadrivna insikter bygger vi strategier som låser upp ditt företags tillväxtpotential.

About Our
VISION

Vi är en konstellation av hungriga pionjärer och digitala föregångare med en gemensam vision: Att utmana marknadsföringsbranschen samtidigt som vi skapar en arbetsplats för nästa generation.

Vi tycker att digital marknadsföring ska vara lönsamt och ditt företags kärna för tillväxt. Därför handlar vår passion om att förstå hela din verksamhet och prioritera för att lokalisera var din digitala marknadsföring kommer att ge störst värde för din investering.

Så här är vi, ett oberoende team med fullfjädrad digital kompetens som drivs av din tillväxt och dina kundupplevelser, och vi lovar att utmana ditt marknadsföringsperspektiv för att du ska kunna fatta bättre affärsbeslut.

Om oss

Vi brinner för datadriven prestanda genom marknadsföring och affärstillväxt och vi samarbetar med varumärken för att skapa marknadsledande digitala lösningar som levererar bättre insikter och maximerar deras tillväxtpotential, allt med stöd av egen teknik och ledande industriverktyg.

Om vår
Filosofi

Vår samarbetsfilosofi är utformad för att hjälpa dig uppnå hållbar tillväxt på kort och lång sikt genom att fokusera på fyra viktiga byggstenar:

100% datadriven

Ett data- och vetenskapscentrerat tillvägagångssätt i alla strategiska beslutsfattande

100% transparent

Total transparens för att lära tillsammans och bygga långsiktiga relationer

100% oberoende

Medierådgivning som ger verkligt värde för verksamheten, inte till vår fördel

100% kvalitet

En dynamisk förlängning av ditt befintliga marknadsföringsteam som strävar efter excellens

Karta


Real Marketing s. r. o.
Gessayova 2616/14
Bratislava, Slovenská republika

IČO: 53 551 958